Linja-autot

Linja-auton valinnassa autamme löytämään oikeat mallit ja varusteet juuri sinun tarpeillesi sopiviksi. Varustelemme ajoneuvot toiveidesi mukaan aina käytännöllisistä ja kustannustehokkaista ratkaisuista aitoon luksukseen. Tarjoamme myös erilaisia varustepaketteja kuten spoilereita, ilmajousituksia ja multimedialaitteita.

Irizar - Matkustamisen nautinnosta nautittavaan ajamiseen

Irizar on perustettu vuonna 1889, joka tarkoittaa yrityksen historiassa peräti 127 vuotta menestyksekästä liiketoimintaa linja-autoalalla. Irizar on pitkän historian ja menestyksen saavuttamana kohonnut näkyväksi linja-autoalan johtajaksi ei vain Espanjassa vaan myös laajemmin maailmalla. Irizarin pääkonttori sijaitsee Baskimaassa Ormaiztegin kaupungissa. Maailmanlaajuisesti Irizar tuotanto on mittavaa ja kaupallisesti yritys kattaa yli 90 maata viidellä mantereella. Rindell Group tuo maahan, markkinoi ja jälleenmyy Irizar linja-autoja Suomessa.

Rakenna oma Irizar

 

i2 SÄHKÖBUSSIT

Irizar i2 on ensimmäinen kaupunkibussi, joka on suunniteltu kehittyneellä tekniikalla niin kuin yhtiön strategia, joka keskittyy asiakaslähtöisyyteen ja brändin vahvistamiseen rakentamalla täydellisiä Irizar linja-autoja.

Irizar i2 on suunniteltu niin, että se tarjoaa 200-250 kilometrin matkan yhdellä latauksella. Vain kuuden tunnin lataus takaa 14-16 tunnin ajon tiheässä kaupunkiliikenteessä ja pitkän matkan ajossa. i2 pitää sisällään Eco Assist – toiminnon, joka auttaa kuljettajaa reaaliajassa vähentämään linja-auton voiman kulutusta ja lisäämään ajokilometrejä.

 

i3 KAUPUNKIBUSSIT

Sinulla on mahdollisuus valita haluatko linja-autosi 12,05m, 12,75m tai 14,90 metrisenä, tupla etuoven vai yksittäisen etuoven. Irizar i3le:ssä on matalampi korkeus lattian ja maan välissä, joka on maksimissaan 340mm ilman kallistusta ja kallistuksen kanssa 270mm, tämä kuvaa parantunutta linja-autoon nousemista.

Suunnittelun laatu sisä- ja ulkopuolella ovat yksi asia joka erottaa Irizar i3le:n muista linja-autoista. Vaativimmat standardit saavutettavuuteen on lisätty etu-alueelle. Linja-auton takapäässä oleva sisätilankorkeus antaa matkustajalle maksimaalisen mukavuuden sekä tilan. Irizar i3le:n sisätilat mahdollistaa enemmän muokkausmahdollisuuksia siihen kuinka paljon halutaan istuma- tai seisomapaikkoja.

 

i4 LÄHILIIKENNEBUSSIT

Irizar i4 on suunniteltu erityisesti kaupunki- sekä linjaliikenne reiteille. Tämä on ideaali linja-auto suurkaupunkeihin, lyhyen matkan ajoon, koulu- tai yrityskuljetuksiin.

i4 pitää sisällään kaikki standardit laatuun, mukavuuteen, luotettavuuteen, ja turvallisuuteen liittyen. i4:sta voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan ja valittavissa on viisi eri pituutta: 10,8m, 12,2m, 12,9m, 14m ja 15m. 

 

i6 TURISTIBUSSIT

Monipuolinen kaukoliikenteen linja-auto

Irizar i6 on monipuolinen high-end turistibussi, joka on ideaali pitkille matkoille. i6:sessa ominaisuudet, suunnittelu, aerodynamiikka, huomiota herättävät yksityiskohdat sekä mukavuus ovat huippuluokkaa. Irizar i6 tekee ajamisestasi nautinnollista ja matkustamisesta todellista iloa.

Irizar i6:sen rakenne on suunniteltu ottaen huomioon linja-auton kestävyys etupään kolaroinnissa. Rakenteellista kestävyyttä ja vääntöjäykkyyttä on paranneltu, kuten myös kuorman ja painon jakautumista, taaten näin paremman ajomukavuuden kuljettajalle. i6 takaa myös paremman ja ergonomisemman ajoasennon kuljettajalle, kojelautaan on integroitu näytöt kuljettajan toiminnoille.

Vaihtoehtoja on monenlaisia millaisen i6:sen sinä haluat. Saat valita pintamateriaalin ja istuimien verhoilut sekä erilaisia viihdetarvikkeita mm. Wi-Fi reitittimen, iPad yhteensopivuuden, näytöt selkänojiin, audio-, navigointi- ja valvontajärjestelmät, sekä monia muita vaihtoehtoja.

 

i8 EXCLUSIVE TURISTIBUSSIT

Huippuluokan luksus, mukavuus sekä suuruus

Puoleensa vetävä, uudella tyylillä rakennettu, LED – etuvalot sekä V- muotoinen koristelu edustaa etupuolta. Vallankumouksellisen tuulilasin tyyli integroituna LED – valojen kanssa, kääntää katseen puhtaaseen sekä futuristiseen ulkonäköön. Aggressiiviset linjat jatkuvat myös takapuolella, jota on korostettu V – tyylisellä muotoilulla. Tällä tyylillä Irizar i8:sta hohkaa voimakas olemus, luottamus sekä tyylikkyys.

Matkustaminen i8:lla on aistillinen kokemus. Irizar i8 seuraa Irizarin filosofiaa, joka tarjoaa ostajalle mahdollisuuden muokata linja-autoa oman näköisekseen. i8:saa on saatavilla neljänä eri pituutena, WC:n voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta, uudet penkit kahdella verhoilumallilla, mahdollisuus erilaisiin viihdejärjestelmiin sekä uudet sisätilankankaat ovat saatavilla monilla eri väreillä sekä muotoiluilla. Sinä päätät mitä haluat. Irizar rakentaa sen.