Irizar - Matkustamisen nautinnosta nautittavaan ajamiseen

Rakenna oma Irizar

http://configurator.irizar.com/

Turvallisuus on ykkönen

Turvallisuus on ensisijaista kaikille Irizarin linja-autoissa matkustaville. Irizar investoi korkeatasoiseen turvallisuustekniikkaan ja tekee yhteistyötä arvostettujen teknologiayritysten kanssa. Tulevaisuuden innovaatiot on otettu huomioon turvallisuusnäkökulmissa ja niiden hyödyntäminen kohdistuu sekä linja-autokuljettajiin että matkustajiin.

Luotettavuus ja kasvu

Irizarin linja-autojen suunnittelussa luotettavuus on alkumalja, josta ammennetaan alan uusimmat tuotantokomponentit ja viimeisimmät materiaalit. Kuljetusteollisuuden laatimat testit kuuluvat tärkeänä osana Irizarin tuotantoprosessiin. Testausten avulla Irizar voi edesauttaa räätälöityjen ratkaisujen löytämistä ja hyödyntämistä. Tuloksissa korostuu instituutioiden ja yritysten Irizarille antama arvostuksen osoitus, jotka ovat testausten kautta saaneet yritykselle vertaansa vailla olevan tunnustuksen.

Kiitollinen asiakaskunta

Irizarin ajamisessa toteutuvat kuljettajalle luvattu matkustusnautinto sekä täyden palvelun linja-autokokonaisuus. Jokaisen asiakkaan matkustustarpeet on otettu huomioon tila- ja palveluratkaisuissa: työtasot työmatkalaisille, viihde-elektroniikka elämysmatkalaisille sekä modernit keittiö- ja kylpyhuonetilat.

Irizarin linja-autot sallivat maksimaallisen ajomukavuuden minimaallisella bensiinin käytöllä. Linja-autojen ylläpidossa korostuvat nopeus ja yksinkertaisuus. Tämä on saavutettu optimaalisen aerodynamiikan ja kulkuneuvon painojakauman tarkalla suunnittelulla.

Pitkä historia ja kansainväliset markkinat

Irizar on perustettu vuonna 1889, joka tarkoittaa yrityksen historiassa peräti 127 vuotta menestyksekästä liiketoimintaa linja-autoalalla. Irizar on pitkän historian ja menestyksen saavuttamana kohonnut näkyväksi linja-autoalan johtajaksi ei vain Espanjassa vaan myös laajemmin maailmalla. Irizarin pääkonttori sijaitsee Baskimaassa Ormaiztegin kaupungissa. Maailmanlaajuisesti Irizar tuotanto on mittavaa ja kaupallisesti yritys kattaa yli 90 maata viidellä mantereella. Rindell Group tuo maahan, markkinoi ja jälleenmyy Irizar linja-autoja Suomessa.

Ota yhteyttä

Frans Rindell, Irizar
puh. +358 400 743 010
frans@rindellgroup.fi

Jukka Pukara, myyntipäällikkö
puh. +358 400 817 066
jukka@rindellgroup.fi