AutoCubyn tyylikkäät bussit ovat Euroopan parhaimmistoa

Auto-CUBY Bus Finland on osa turkulaista Rindell Groupia, jolla on vuosikymmenten kokemus Euroopan laajuisesta liikenteestä sekä vankka tekninen osaaminen linja-autoalalta. Tämä on etu, kun autoja räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.

Puolalaislähtöinen Auto-CUBY on valmistanut asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä linja-autoja jo vuodesta 1993. Autoja viedään Pohjoismaiden lisäksi useisiin Keski-Euroopan maihin.

”Me tiedämme, miten tarjota miellyttävä matkaelämys. Siksi osaamme auttaa myös Sinua rakentamaan juuri tarpeisiisi sopiva linja-auto tai tilataksi.”
Jukka Pukara, myyntipäällikkö, Auto-CUBY Bus Finland

AutoCubyn myymät pikkubussit ovat yksilöllisesti ja käyttötarkoituksen mukaisesti suunniteltuja. Kotisivuillamme esittelemme teille markkinoiden viimeisimmät uutuustuotteemme.

Me AutoCubyssa asetamme suuren painoarvon sille, että linjamme uudet tuotteet ovat paitsi näyttäviä ja laatustandardien mukaisesti rakennettuja myös yksityiskohdiltaan tarkasti hiottuja koko tuotantoprosessiketjussa.

Kaikki AutoCubyn tuotteet ovat viimeisteltyjä aina suunnitteluvaiheesta lopulliseen tuotteeseen. Meillä bussit eivät ole tehdasmaisesti yhdestä muotista ulos puserrettuja, vaan jokainen AutoCubyn tuote on tarkasti asiakasräätälöity. Tämä on ollut mahdollista aikaansaada tuoteprosessoinnin kontrolloinnin ja tehokkaan tuotetestauksen avulla. Meidän asiakkaana voit olla varma siitä, että AutoCubyn tuotteet kuuluvat kilpailuvertailussa luokkansa parhaimmistoon.

Vuosien kokemus linja-autoalalta ja systemaattinen asiakastarpeiden kartoitus ovat auttaneet meitä luomaan tyytyväisiä asiakassuhteita ja vieneet yrityksemme linja-autokehitystä eteenpäin. Marek Truszkowski on AutoCubyn innovatiivinen tehtaanomistaja ja pitää huolen siitä, että autoalan jatkuva kehitys seuraa tarkasti tuotevalikoimaamme.

Autocubyn yksilölliset ja tyylikkäät pikkubussit ovat ansainneet paikkansa useiden kymmenien suomalaisten liikennöitsijöiden keskuudessa.

Meillä Autocubyssa on laaja valikoima erilaisia linja-autoja ja takseja. Meiltä löytyy niin luksus-, premium, strandardibussit  kuin esteettömät matalalattiabussit ja lisäksi saatavilla on sekä takseja että invatakseja. Kaikki linja-automme omaavat yrityksemme laatusertifikaatin. Meillä on eurooppalaiset laatusertifikaatit COC 2007/46 5,0 t; 5,3 t Ensisijaisesti kaikissa Autocubyn busseissa on voimassa kahden vuoden takuu. Takuu on kuitenkin mahdollista laajentaa viiteen vuoteen.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme ja räätälöimään oma bussisi!

Ota yhteyttä

Jukka Pukara, myyntipäällikkö
puh. +358 400 817 066
jukka@rindellgroup.fi

Arimo Arvilahti, taksit
puh. +358 400 898 622
arimo@rindellgroup.fi